ONTWERP-WIJZIGINGSPLAN OOSTUMERWEG 3 GARNWERD

Logo Winsum

Binnen het (voormalige) melkveebedrijf aan de Oostumerweg 3 in Garnwerd wordt, naast de opfok van jongvee, een handelsonderneming in gebruikte landbouwmachines en stalinrichting ondergebracht. Om deze bedrijfsmatige activiteiten optimaal te kunnen uitvoeren, wordt de agrarische bestemming gewijzigd in een bedrijfsbestemming. De activiteiten worden in de bestaande gebouwen uitgevoerd.

Van 1 juni t /m 12 juli 2016 ligt het ontwerp-wijzigingsplan Oostumerweg 3 Garnwerd voor iedereen ter inzage bij het Klant c ontact c entrum in het gemeentehuis . U kunt het plan ook inzien via de website www.winsum.nl onder het kopje Ruimtelijke Plannen, of op de website www.ruimtelijkeplannen.nl onder de naam ‘ Wijzigingsplan Oostumerweg 3 Garnwerd ’ , of de code: NL.IMRO.0053.BPB G2016 INBR1-OW01.

Zienswijzen

Van 1 juni t/m 12 juli 2016 kan iedereen zijn of haar zienswijze op de plannen geven. Dit kan zowel schriftelijk als mondeling. U kunt uw zienswijze richten aan de gemeenteraad van Winsum, Postbus 10, 9950 AA, Winsum.

Heeft u vragen over het wijzigingsplan, de procedure of het raadplegen van de digitale plannen, bel dan met mevrouw N. Scheeper (0595-447777).

Naar boven