Verleende omgevingsvergunning voor de vestiging van het bedrijf Eurol BV op het XL Businesspark Twente, Columbus 8, Almelo

Logo Almelo

 

Burgemeester en wethouders van Almelo maken bekend dat zij een omgevingsvergunning hebben verleend op 25 mei 2016. De omgevingsvergunning voorziet in de realisatie van een bedrijfshal met kantoren en overige bouwwerken op het XL Businesspark Twente, Columbus 8. Het betreft een omgevingsvergunning die is voorbereid middels de uitgebreide voorbereidingsprocedure onder toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, sub 3 van de Wabo. Tijdens de terinzage termijn van ontwerpbesluit omgevingsvergunning zijn zienswijzen ingediend en hebben geleid tot een aanpassing van het besluit.

De verleende omgevingsvergunning (kenmerk: 1435465) en de bijbehorende stukken liggen met ingang van woensdag 1 juni 2016 voor een periode van zes weken ter inzage bij het Klantcontactcentrum van de gemeente Almelo aan de Haven Zuidzijde 30 te Almelo en is te raadplegen via www.almelo.nl of rechtstreeks via www.ruimtelijkplannen.nl (NL.IMRO.0141.OM00006-OM41).

Beroepsclausule 

Met ingang van de dag van de terinzagelegging kunnen belanghebbenden die een zienswijze hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit, die bedenkingen hebben tegen de aangebrachte wijzigingen of die kunnen aantonen redelijkerwijs niet tot het inbrengen van zienswijzen in staat te zijn geweest, gedurende zes weken beroep instellen bij de Rechtbank Overijssel, locatie Zwolle, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle. Wanneer er sprake is van een spoedeisend belang kan daarnaast een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de Voorzieningenrechter van deze rechtbank. Aan deze procedure zijn kosten verbonden.

 

Naar boven