Vastgesteld wijzigingsplan “Buitengebied, wijziging Karshoekweg 2, Stegeren”

Logo Ommen

Bij besluit van 24 mei 2016, kenmerk1964371, hebben burgemeester en wethouders het wijzigingsplan “Buitengebied, wijziging Karshoekweg 2, Stegeren” vastgesteld.

Vanaf woensdag 1 juni 2016 ligt het wijzigingsplan met vaststellingsbesluit ter inzage. Het wijzigingsplan heeft betrekking op het perceel Karshoekweg 2 en maakt het vergroten van de woonbestemming op het perceel planologisch mogelijk.

Het plan wordt met ingang van woensdag 1 juni 2016 op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

 

 

Vanaf donderdag 2 juni 2016 kan gedurende een termijn van 6 weken door een belanghebbende beroep tegen het vaststellingsbesluit worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Géén beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten geen zienswijzen tegen het ontwerpplan naar voren te hebben gebracht. Het vaststellingsbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. De werking wordt opgeschort indien gedurende de beroepstermijn met betrekking tot het vaststellingsbesluit bij de voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan en op dat verzoek is beslist.

Naar boven