Ontwerpwijzigingsplan Wierden-dorp, Nijverdalsestraat 59 Wierden

Logo Wierden

Voor het perceel Nijverdalsestraat 59 is een wijzigingsplan opgesteld. Doel van dit plan is de huidige bestemming “kantoor” te wijzigen naar de bestemming “wonen”. De kantoorfunctie op het perceel is beëindigd.

 

Inzage Het ontwerpwijzigingsplan staat vanaf 1 juni 2016 op www.wierden.nl/bestemmingsplannen en op www.ruimtelijkeplannen.nl (http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0189.WBBP2015000005-ON01). Daarnaast ligt het ontwerpbestemmingsplan vanaf 1 juni 2016 voor een periode van zes weken ter inzage bij het loket Bouwen en wonen in het gemeentehuis.

 

Zienswijze indienen Tijdens de periode dat het plan ter inzage ligt, kunt u uw zienswijze indienen tegen het ontwerpwijzigingsplan. Dat kan op een aantal manieren:

  • Schriftelijk. Richt uw zienswijze aan het ‘Gemeente Wierden, College, Postbus 43, 7640 AA Wierden’.

  • Via de website. In dat geval gaat u naar www.wierden.nl/zienswijze.

  • Mondeling. Hiervoor kunt u een afspraak maken bij het loket Bouwen en wonen.

     

Vervolg procedure Na verwerking van de zienswijzen wordt het wijzigingsplan vastgesteld (eventueel gewijzigd). Als het zover is, kunt u dat lezen in de wekelijkse advertentie van de gemeente in De Driehoek en op de website van de gemeente.

Opmerking

Uit akoestisch onderzoek blijkt dat door het wegverkeerslawaai de voorkeursgrenswaarde van 48 dB wordt overschreden, maar de maximale ontheffingswaarde van 63 dB niet. Voordat het wijzigingsplan voor de functiewijziging wordt vastgesteld, zal een hogere grenswaarde voor het wegverkeerslawaai vastgesteld moeten worden. Het ontwerpbesluit ligt vanaf 1 juni 2016 voor een periode van zes weken ter inzage bij het loket Bouwen en Wonen

 

Meer weten? Als u vragen heeft over het ontwerp-bestemmingsplan, kunt u terecht bij het loket Bouwen en wonen in het gemeentehuis (tel. 0546-580 838 of e-mail: bouwenenwonen@wierden.nl).

Naar boven