ONTWERPVERZOEK HERBEGRENZING NNBNATUURCOMPENSATIE WONINGBOUW WAALRE NOORD

Logo Waalre

Burgemeester en wethouders van Waalre maken bekend dat zij voornemens zijn een verzoek tot herbegrenzing van het Natuurnetwerk Brabant (hierna: NNB)(nieuwe benaming voor de Ecologische hoofdstructuur EHS) in te dienen bij het college van Gedeputeerde Staten van de provincie Noord-Brabant.

Plangebied herbegrenzing

Het plangebied betreft delen van het kadastrale perceel WRE, sectie A, nummer 5810 en behoort tot de natuurcompensatie voor de woningbouwontwikkelingen in Waalre Noord.

Ontwerpverzoek tot herbegrenzing NNB

Ten behoeve van de herbegrenzing van het NNB is een plan opgesteld. Dit plan is verwerkt in het ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied Waalre’, op de verbeelding en vanaf pag. 52 van de toelichting van het ontwerpbestemmingsplan.

Inzien

Het ontwerpverzoek tot herbegrenzing ligt voor een ieder ter inzage vanaf 2 juni tot en met 13 juli 2016, bij de receptie van het gemeentehuis. Daar kunt u ook een mondelinge toelichting op het plan krijgen. Tevens is het plan voor de herbegrenzing te raadplegen in het ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied Waalre’ via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl (pag. 52 t/m 56 van de toelichting). Een link naar deze website staat tevens op de gemeentelijke website: ‘www.waalre.nl/inwoners-en-ondernemers/bestemmingsplannen-overzicht.html’. ). Op ‘ruimtelijke plannen’ kunt u zoeken op ‘bestemmingsplannen’ en plan ID (identificatienummer: NL.IMRO.0866.BP00170-0201).

Reageren

Een ieder kan, gedurende de hierboven genoemde termijn van zes weken, een mondelinge of schriftelijke zienswijze over het ontwerpverzoek tot herbegrenzing van het NNB kenbaar maken bij de gemeenteraad van Waalre, postbus 10.000, 5580 GA Waalre onder vermelding van ‘zienswijze herbegrenzing NNB’ en uw adresgegevens. Reacties kunnen niet via e-mail worden ingediend. Voor een mondelinge zienswijze verzoeken wij u gedurende de hierboven genoemde termijn een afspraak te maken met het team Ruimtelijke Ontwikkeling. Van uw mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

Waalre, 1 juni 2016

Naar boven