RECTIFICATIE Ontwerp bestemmingsplan ‘Buitengebied Waalre’

Logo Waalre

Op 18 mei 2016 is bekendgemaakt dat het ontwerp bestemmingsplan ‘Buitengebied Waalre’ (identificatienummer NL.IMRO.0866.BP00170-0201) ter inzage is gelegd voor de periode 19 mei tot en met 29 juni 2016.

Door een aanpassing in de ‘verbeelding’ zal het plan opnieuw en gewijzigd worden gepubliceerd.

De aanpassing betreft een correcte weergave van wijzigingen in het Natuurnetwerk Brabant (NNB)(nieuwe benaming voor de Ecologische hoofdstructuur EHS) ten behoeve van natuurcompensatie voor de woningbouwontwikkelingen in Waalre Noord. Hieronder treft u tevens een separate bekendmaking voor het ontwerpverzoek herbegrenzing NNB.

Burgemeester en wethouders van Waalre maken op grond van artikel 3.8, eerste lid van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat gedurende de hieronder genoemde termijn ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan: ‘Buitengebied’ (identificatienummer NL.IMRO.0866.BP00170-0201).

Het bestemmingsplan voorziet in de herziening van het bestemmingsplan ‘Buitengebied’ naar aanleiding van gewijzigde wet- en regelgeving en beleid, alsmede naar aanleiding van inventarisatie van bestaande bebouwing en gebruik van gebouwen en percelen.

De inzagetermijn loopt van 2 juni tot en met 13 juli 2016. Het ontwerp bestemmingsplan ligt tijdens de hierboven genoemde termijn ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis. Daar kunt u ook een mondelinge toelichting op het plan krijgen. Tevens is het bestemmingsplan te raadplegen via de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl. Een link naar deze site staat tevens op de gemeentelijke website: ’www.waalre.nl/inwoners-en-ondernemers/bestemmingsplannen-overzicht.html’. Op ‘ruimtelijke plannen’ kunt u zoeken op ‘bestemmingsplannen’ en adres of planID (identificatienummer NL.IMRO.0866.BP00170.0201).

Een ieder kan, gedurende de hierboven genoemde termijn van zes weken, een mondelinge- of schriftelijke zienswijze over het bestemmingsplan kenbaar maken aan de gemeenteraad van Waalre, postbus 10.000, 5580 GA Waalre. Reacties kunnen niet via e-mail worden ingediend. Voor een mondelinge zienswijze verzoeken wij u gedurende de hierboven genoemde termijn een afspraak te maken met het team Ruimtelijke Ontwikkeling. Van uw mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

Waalre, 1 juni 2016

Naar boven