Ontwerpbestemmingsplan “Buitengebied, verbreding N34”

Logo Emmen

Burgemeester en wethouders van Emmen maken bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan “Buitengebied, verbreding N34”, vervat in het GML-bestand “NL.IMRO.0114.2016004-B501”vanaf 3 juni 2016 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt. Op afspraak kunt u het ontwerpbestemmingsplan inzien bij het Klant Contact Centrum, Raadhuisplein 1 te Emmen (op verzoek ook buitenkantooruren). Voor nadere informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de gemeente Emmen tel: 140591.

Het ontwerpbestemmingsplan en onderliggende stukken zijn ook digitaal beschikbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl et plan voorziet in een planologische juridische regeling voor de verdubbeling van de N34. Het betreft het traject van de aansluiting met de N381 (Frieslandroute) tot aan de aansluiting met de N391 (rondweg Emmen). De aansluiting met de N391 valt buiten het plangebied. Hiervoor zal te zijner tijd een afzonderlijk bestemmingsplan worden opgesteld.

Voor het te ontwikkelen gebied is geen ontwerp-exploitatieplan opgesteld. Binnen de termijn van 6 weken kan een ieder schriftelijk, mondeling of digitaal zijn zienswijze(n) bij de gemeenteraad kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen aan de gemeenteraad van Emmen, postbus 30001, 7800 RA te Emmen, onder vermelding van zienswijze zaak 44881-2016. Digitale zienswijzen kunnen worden ingediend via www.gemeente.emmen.nl/zienswijze-indienen

Emmen,

burgemeester en wethouders van Emmen,

Naar boven