Oprichten woning Meerlaan 19 te Nederhorst den Berg

Logo Wijdemeren

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij voornemens zijn om via de uitgebreide voorbereidingsprocedure op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een Omgevingsvergunning te verlenen voor het oprichten van een woning op het perceel Meerlaan 19 te Nederhorst den Berg. De bestaande woning is gesloopt.

Het bouwplan is in strijd met het ter plaatse geldende bestemmingsplan Horstermeer omdat een deel van de nieuwe woning op grond met de bestemming landschappelijk waardevol open agrarisch gebied is gesitueerd. Om medewerking te verlenen dient af te worden geweken van het geldende bestemmingsplan. Bij de aanvraag is gevoegd een ruimtelijke onderbouwing waaruit de aanvaardbaarheid van het plan blijkt.

Het ontwerp-besluit voor het oprichten van de woning en de daarbij behorende stukken liggen ingaande 10 maart 2016 gedurende een termijn van 6 weken ter inzage in het gemeentehuis (afd. ruimtelijke ontwikkeling) aan de Rading 1 te Loosdrecht, op werkdagen van 09.00 tot 12.30 uur. Het ontwerp-besluit en de daarop betrekking hebbende stukken kunnen tevens worden ingezien op de website van de gemeente: www.wijdemeren.nl (ter inzage).

Binnen bovengenoemde termijn kan een schriftelijke zienswijze worden ingediend bij burgemeester en wethouders (postbus 190. 1230 AD Loosdrecht). Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kan telefonisch contact op worden genomen met het secretariaat van de afdeling ruimtelijke ontwikkeling: (0350 65 59 557.

Naar boven