Bestemmingsplan Het Raadhof in ‘s-Gravendeel

Logo Binnenmaas

Ontwerpbestemmingsplan

Burgemeester en wethouders van de gemeente Binnenmaas maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Het Raadhof” (NL.IMRO.0585.BPSGDKORTESMIDSWG-ON01) met ingang van 30 mei gedurende zes weken ter inzage ligt. Het bestemmingsplan maakt de bouw van maximaal 21 grondgebonden woningen op het terrein van het voormalige gemeentehuis in ’s-Gravendeel mogelijk. Dit gebied wordt begrenst door de Smidsweg, de Korte Smidsweg, de Tulpstraat en de Azaleastraat.

 

Tijdens de ter inzage termijn kunnen het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerp-raadsbesluit op afspraak worden ingezien bij de balie Omgevingszaken in het gemeentehuis. Het ontwerpbestemmingsplan is tevens te raadplegen via de website van gemeente Binnenmaas, www.binnenmaas.nl onder ‘Actueel / Bekendmakingen en besluiten’ en via de website: www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tijdens de periode dat voornoemde stukken ter inzage liggen, kan een ieder (bij voorkeur schriftelijk) een zienswijze indienen tegen het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad van Binnenmaas, Postbus 5455, 3299 ZH Maasdam.

Burgemeester en wethouders van Binnenmaas

27 mei 2016

Naar boven