Bekendmaking vaststelling bestemmingsplan en verlening besluit Hogere waarden Weverwijk 26, Leerbroek

Logo Zederik

Burgemeester en wethouder van Zederik maken bekend dat de gemeenteraad van Zederik op 30 maart 2016 het bestemmingsplan Weverwijk 26, Leerbroek gewijzigd heeft vastgesteld. Dit bestemmingsplan maakt de bouw van één woning mogelijk op het perceel Weverwijk 26 Leerbroek, kadastraal bekend gemeente Zederik ,sectie D, nummer 49.

Voor deze woning is ook een Hogere Waarden vastgesteld. Dit besluit Hogere Waarden volgt de procedure van het bestemmingsplan en wordt dus ook ter inzage gelegd.

Het besluit Hogere Waarden, het vastgestelde bestemmingsplan, het vaststellingsbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 27 mei 2016 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage. Ook kunt u de documenten vinden op de website van de gemeente, www.zederik.nl/bestemmingsplannen of raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Belanghebbenden, aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze hebben ingediend of belanghebbenden die bezwaar hebben tegen de wijzigingen bij de vaststelling, kunnen van 28 mei 2016 tot en met 8 juli 2016 beroep instellen tegen de vaststelling van het bestemmingsplan en/of het Besluit Hogere Waarden.

Het beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA  Den Haag. Als beroep is ingesteld kan er een verzoek om voorlopige voorziening worden gevraagd bij de Voorzitter van deze Afdeling. Het besluit treedt niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Zonder een dergelijk verzoek treedt het besluit in werking met ingang van de dag nadat de beroepstermijn afloopt.

Voor de behandeling van zowel een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Tevens bestaat de mogelijkheid om digitaal beroep in te stellen en een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen viadigitaalloket.raadvanstate.nl Hiervoor is een elektronische handtekening (DigiD) nodig. Op de genoemde site van de Raad van State staan de exacte voorwaarden vermeld.

Meerkerk, 26 mei 2016

Naar boven