Vooraankondiging art. 1.3.1 Bro, bestemmingsplan ten westen van Sikkel 4 en 5, Hazerswoude-Dorp

Logo Alphen aan den Rijn

Burgemeester en Wethouders van Alphen aan den Rijn geven kennis dat zij een herziening van het bestemmingsplan voorbereiden voor een woningbouwlocatie van 2 woningen ten westen van Sikkel 4 en 5 in Hazerswoude-Dorp.

Naar aanleiding van deze vooraankondiging is het niet mogelijk te reageren. Er liggen op dit moment ook nog geen stukken ter inzage. Voorts worden er geen onafhankelijke instanties in de gelegenheid gesteld advies uit te brengen over dit voornemen.

Het voorontwerpbestemmingsplan is in het kader van het overleg ex artikel 3.1.1 van het Besluit ruimtelijke ordening aan een aantal instanties aangeboden. Binnenkort wordt gelegenheid geboden een zienswijze naar aanleiding van het ontwerpbestemmingsplan in te dienen. De kennisgeving van de tervisielegging van het ontwerpbestemmingsplan wordt tijdig gepubliceerd in het Alphens Nieuwsblad, de Gouwe Koerier en langs elektronische weg, alsmede op de website van de gemeente en de Staatscourant.

Voor informatie over deze vooraankondiging kunt u contact opnemen met het office- management van de afdeling REO, tel. 14 0172.

Alphen aan den Rijn, 1 juni 2016

Burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn.

Naar boven