Bekendmaking ontwerp bestemmingsplan Poeldijk Centrum Het Dorp

Logo Westland

De gemeente Westland maakt bekend dat het volgende plan ter inzage ligt:

Naam : Poeldijk Centrum Het Dorp

Soort plan : Bestemmingsplan

Status : Ontwerp

Publicatiedatum : donderdag 2 juni 2016

Reactietermijn : vrijdag 3 juni 2016 t/m donderdag 14 juli 2016

Nummer : NL.IMRO.1783.POECTRMhetDORPobp-ON01

Artikel : 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening en 3.8 Wet ruimtelijke ordening

Omschrijving

Poeldijk Centrum Het Dorp is gelegen aan de Gantel in de dorpskern van Poeldijk, centraal in de Westlandse Zoom. Het gebied kent als plangrenzen de Kerklaan, de Voorstraat, nutsbedrijf Westland Infra BV en de Gantel in Poeldijk.

Het bestemmingsplan is deels een ontwikkelgericht bestemmingsplan waarbinnen de ontwikkeling van een nieuw woongebied tot stand kan komen en deels een consoliderend plan voor de reeds bestaande gebouwen, doorlopen uitwerkingsplannen en ruimtelijke procedures. Het plangebied van het ontwerp uitwerkingsplan ‘Poeldijk Centrum deelgebied 4a en 5’ is opgenomen in het plangebied van dit ontwerp bestemmingsplan, waardoor het ontwerp uitwerkingsplan ‘Poeldijk Centrum deelgebied 4a en 5’ niet verder in procedure wordt gebracht.

Wilt u het plan bekijken?

U kunt plan en bijlagen bekijken via www.140174.nl/ruimtelijkeplannen of via ruimtelijkeplannen.nl. Het is ook mogelijk om de stukken op afspraak in te zien bij het Omgevingscontactcentrum. U belt hiervoor tijdens kantoortijden op 14 0174.

Wilt u reageren op het plan?

U kunt een zienswijze indienen binnen de reactietermijn. Stuur uw zienswijze naar: Postbus 150, 2670 AD Naaldwijk t.a.v. de raad, team STB. Het is ook mogelijk om een mondelinge zienswijze in te dienen, neem hiervoor contact op met het Omgevingscontactcentrum via 140174.

Alleen als u als belanghebbende tijdig een zienswijze heeft ingediend, kunt u later beroep instellen tegen de vaststelling van het bestemmingsplan.

Naar boven