ONTWERPBESTEMMINGSPLAN ‘KLEINSCHALIGE BOUWLOCATIES GEMEENTE MOERDIJK’ EN ONTWERPBESLUITEN HOGERE GRENSWAARDE, GEMEENTE MOERDIJK

Logo Moerdijk

Burgemeester en wethouders van Moerdijk maken bekend dat vanaf 2 juni 2016 tot en met 13 juli 2016 voor iedereen het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Kleinschalige bouwlocaties gemeente Moerdijk’ (planidentificatie NL.IMRO.1709.KleinschaligBouwen-BP30) tijdens de openingstijden van het gemeentehuis bij de receptie ter inzage ligt.

Inhoud

Het ontwerpbestemmingsplan is opgesteld in het kader van een pilot om particuliere kleinschalige bouwinitiatieven te stimuleren en maakt het mogelijk om maximaal 11 woningen te realiseren verspreid over zeven locaties. Het plan is digitaal te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl en kan ook worden ingezien op de gemeentelijke website www.moerdijk.nl.

Ontwerpbesluit hogere grenswaarde

Ten behoeve van de realisatie van het plan is door Burgemeester en wethouders besloten om het Verzoek Hogere waarde en het Ontwerpbesluit Hogere waarde eveneens ter inzage te leggen. Dit betreft de locaties aan de Kadedijk in Fijnaart en de Oude Kerkstraat in Standdaarbuiten. De 'voorkeursgrenswaarde' wordt vanwege wegverkeerlawaai voor beide locaties overschreden.

Procedure

Iedereen kan tot en met 13 juli 2016 gebruik maken van de mogelijkheid om een zienswijze in te dienen op het ontwerpbestemmingsplan en de ontwerpbesluiten Hogere grenswaarde. Een zienswijze richt u aan burgemeester en wethouders van Moerdijk, Postbus 4, 4760 AA in Zevenbergen. Na de ter inzage legging wordt, met inachtneming van de eventuele zienswijzen, het bestemmingsplan voorgelegd aan de gemeenteraad ter vaststelling, inclusief de besluiten hogere grenswaarde.

Naar boven