Ontwerpbesluit omgevingsvergunning Binnenhoven 23-29

Logo Dongen

Burgemeester en wethouders zijn voornemens om met toepassing van artikel 2.12, lid 1 sub a 30 Wabo af te wijken van het bestemmingsplan en voor de hieronder genoemde deelactiviteiten, met toepassing van de uitgebreide voorbereidingsprocedure, een omgevingsvergunning te verlenen.

De aanvraag betreft het perceel Binnenhoven 23-29 in Dongen en voorziet in de volgende deelactiviteiten:

- het bouwen van 4 woningen;

- het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met het bestemmingsplan.

Het ontwerpbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken liggen vanaf vrijdag 27 mei 2016 tot en met donderdag 7 juli 2016 tijdens de openingstijden ter inzage bij de balie Bouwen en Milieu in de Publiekshal van het gemeentehuis. De stukken zijn tevens in te zien via www.dongen.nl / Omgevingsvergunning / Binnenhoven.

Gedurende deze zes weken kan een ieder bij het college van burgemeester en wethouders op de volgende wijze een zienswijze naar voren brengen:

 

  • 1.

    schriftelijk (ter attentie van: burgemeester en wethouders van Dongen, Postbus 10153, 5100 GE in Dongen), onder vermelding van “Zienswijze ontwerpbesluit Binnenhoven 23-29 (zaaknummer 00012532 )". U kunt uw reactie ook per email aanleveren via info@dongen.nl;

  • 2.

    mondeling, na het maken van een afspraak met de behandelend ambtenaar van het team Vergunningen en Handhaving (tel: 140162).

Dongen, 26 mei 2016

Burgemeester en wethouders van Dongen

De secretaris, De burgemeester,

mr. H.L.M. van Noort, drs. M.C. Starmans-Gelijns

Naar boven