Bestemmingsplan De Ganskuijl e.o. en Ierse Pond onherroepelijk

Logo Amersfoort

Bestemmingsplan De Ganskuijl e.o.

De gemeenteraad van Amersfoort heeft op 29 september 2015 het bestemmingsplan “De Ganskuijl e.o.” vastgesteld. Hiertegen werden een beroep ingediend welke door de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State op 20 april 2016 ongegrond is verklaard. Het bestemmingsplan is hiermee onherroepelijk geworden.

Bestemmingsplan Ierse Pond

De gemeenteraad van Amersfoort heeft op 3 maart 2015 het bestemmingsplan “Ierse Pond” gewijzigd vastgesteld. Hiertegen werden vier beroepen ingediend welke door de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State op 20 april 2016 ongegrond zijn verklaard. Het bestemmingsplan is hiermee onherroepelijk geworden.

 

De bestemmingsplannen kunnen digitaal worden geraadpleegd via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl of via de gemeentelijke website www.amersfoort.nl/bestemmingsplannen (klik op ‘zoeken in alle plannen via de kaart’ en vervolgens op het betreffende gebiedsdeel). U kunt het plan eventueel ook inzien bij het Vergunningenloket van de gemeente Amersfoort. Hiervoor dient u vooraf een afspraak te maken.

Naar boven