Ontwerp-bestemmingsplan Slotjes, herziening 2 (Van Oldeneellaan 1), Ontwerp-exploitatieplan Van Oldeneellaan / Keiweg, Ontwerp-besluit vaststelling hogere waarden maximaal toelaatbare geluidsbelasting Slotjes herziening 2 (Van Oldeneellaan 1)

Logo Oosterhout

Burgemeester en wethouders van Oosterhout maken bekend, dat voor het gebied van het voormalige politiebureau aan de Van Oldeneellaan 1 te Oosterhout een bestemmingsplan in procedure wordt gebracht. Ten behoeve van dit bestemmingsplan dienen naast het bestemmingsplan ook een exploitatieplan en hogere waarden voor maximaal toelaatbare geluidsbelasting te worden vastgesteld.

Ontwerp-bestemmingsplan Slotjes, herziening 2 (Van Oldeneellaan 1)

Ter uitvoering van het bepaalde in artikel 3.8, lid 1, van de Wet ruimtelijke ordening ligt het ontwerpbestemmingsplan Slotjes, herziening 2 (Van Oldeneellaan 1) en het ontwerpbesluit tot vaststelling van dit bestemmingsplan (NL.IMRO.0826.BSPhz2slotjes-ON01), met de hierbij behorende stukken, ter inzage.

Dit ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op het gebied omgeven door de straten Van Oldeneellaan, Keiweg, Apollostraat en Spijtenburgstraat.

Het voorziet in de bouw 18 grondgebonden woningen en 15 (starters)appartementen.

Ontwerp-exploitatieplan Van Oldeneellaan / Keiweg

Tevens ligt ingevolge artikel 6.12 van de Wet ruimtelijke ordening het ontwerp-exploitatieplan Van Oldeneellaan / Keiweg, met het ontwerpbesluit tot vaststelling van dit exploitatieplan en de hierbij behorende stukken ter inzage.

Dit ontwerp-exploitatieplan heeft betrekking op het gehele gebied van het ontwerpbestemmingsplan ‘Slotjes, herziening 2 (Van Oldeneellaan 1)’. Het voorziet in het verhalen van de te maken kosten bij ontwikkelende partijen.

Ontwerp-besluit vaststelling hogere waarden maximaal toelaatbare geluidsbelasting Slotjes herziening 2 (Van Oldeneellaan 1)

Tenslotte bestaat het voornemen om, met toepassing van artikel 110a van de Wet geluidhinder, hogere waarden vast te stellen voor de maximaal toelaatbare geluidsbelasting voor de woningen ter plaatse aan de straatzijde aan de Van Oldeneellaan en de Spijtenburgstraat. Hetontwerp-besluit tot vaststelling van deze hogere waarden, met bijbehorende stukken, ligt eveneens ter inzage.

Terinzageligging

Alle stukken liggen met ingang van 26 mei 2016 gedurende zes weken, voor eenieder ter inzage bij het informatiecentrum in het stadhuis, Slotjesveld 1 te Oosterhout. Tevens kunnen alle stukken ook geraadpleegd worden op de website van de gemeente www.oosterhout.nl of op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Mogelijkheid indiening zienswijzen

Vanaf de dag van ter inzage legging (dus vanaf 26 mei 2016) kan een ieder gedurende 6 weken (dus tot uiterlijk 7 juli 2016) ter zake van dit ontwerp-bestemmingsplan een schriftelijke of mondelinge zienswijze naar voren brengen.

Schriftelijke zienswijzen betrekking hebbende op het ontwerp-bestemmingsplan en/of het ontwerp-exploitatieplan dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van Oosterhout, Postbus 10150, 4900 GB Oosterhout, onder vermelding van ‘Zienswijze ontwerp-bestemmingsplan Slotjes, herziening 2 (Van Oldeneellaan 1)’ en/of ‘Zienswijze ontwerp-exploitatieplan Van Oldeneellaan / Keiweg’.

Voor wat betreft het ontwerp-besluit vaststelling hogere waarden dienen de schriftelijke zienswijzen te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Oosterhout, Postbus 10150, 4900 GB Oosterhout, onder vermelding van ‘Zienswijze ontwerp-besluit vaststelling hogere waarden Slotjes herziening 2 (Van Oldeneellaan 1)’.

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kan een afspraak worden gemaakt met mevrouw S.B. Snoeren-Dumont van de afdeling Stadsontwikkeling, telefoon 14 0162.

Oosterhout, 25 mei 2016

Naar boven