Bekendmaking ontwerpbesluit hogere waarden Wet geluidhinder ten behoeve van het bestemmingsplan Amsterdamsestraatweg

Logo Utrecht

Aanvulling op de bekendmaking van 18 mei 2015 over het ontwerpbestemmingsplan Amsterdamsestraatweg.

Met het ontwerpbestemmingsplan ligt vanaf 20 mei 2016 ook het ontwerpbesluit hogere waarde BP Amsterdamsestraatweg gedurende zes weken ter inzage.

 

Doel van het besluit

De geluidsbelasting door wegverkeer is hoger dan de 'voorkeursgrenswaarde'. Om transformatie naar wonen mogelijk te maken, overwegen burgemeester en wethouders hogere waarden als bedoeld in het Besluit geluidhinder vast te stellen.

 

Inzien

Een papieren versie van het ontwerpbesluit hogere waarden ligt met het ontwerpbestemmingsplan ter inzage in het Stadskantoor, Stadsplateau 1, 5e verdieping, 3521 AZ, Utrecht.

Het ontwerpbesluit is digitaal raadpleegbaar via het ontwerpbestemmingsplan op de gemeentelijke website www.utrecht.nl/bestemmingsplannen.

 

Zienswijze

Gedurende de bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze omtrent het ontwerpbesluit hogere waarden indienen bij:

 

De gemeenteraad van Utrecht

Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling, afdeling Gebiedsontwikkeling

t.a.v. W.C.F. van Gelder

Postbus 16200

3500 CE Utrecht

Onder vermelding van: zienswijze ontwerpbesluit hogere waarden Amsterdamsestraatweg

 

Voor het mondeling indienen van zienswijzen kunt u tijdens werkdagen telefonisch (op nummer 030- 2860226 b.g.g. 030 2860229) een afspraak maken tot drie werkdagen vóór de afloop van de termijn van terinzagelegging. U kunt een zienswijze niet via e-mail of anderszins digitaal indienen.

 

.

Naar boven