Rectificatie Ontwerpbestemmingsplan Middelblok 20-24 Gouderak

Logo Krimpenerwaard

Burgemeester en wethouders van de gemeente Krimpenerwaard maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Middelblok 20-24 Gouderak met ingang van 20 januari 2016 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt. Reden van rectificatie is een onjuiste vermelding van het planidentificatienummer (plan-ID) in de publicatie van 12 januari 2016. Het juiste planidentificatienummer moet zijn: NL.IMRO.1931.BP1604BG007-ON01.

Het bestemmingsplan voorziet in de realisatie van zeven woningen. Parkeren vindt plaats op eigen terrein. Aan de zuidkant van het plangebied is een openbare recreatievoorziening met drie parkeerplaatsen gepland. Vanaf de recreatievoorziening is een steiger bereikbaar voor de aanleg van pleziervaartuigen. Deze steiger is in eerste instantie bedoeld voor de bewoners van de zeven woningen. Het plan is gesitueerd ten noorden van de kern Gouderak. De Hollandsche IJssel vormt de begrenzing van het plangebied aan de westkant. Aan de noordkant wordt de plangrens gevormd door de perceelsgrens met een aannemingsbedrijf (Middelblok 26), aan de oostkant door het Middelblok en aan de zuidzijde door de perceelsgrens met Middelblok 18.

Zienswijze

De desbetreffende stukken liggen met ingang van de dag volgend op de datum van bekendmaking zes weken ter inzage in het gemeentekantoor te Stolwijk. Om de stukken in te kunnen zien, kunt u via het klantcontactcentrum (tel. 14-0182) een afspraak maken met de behandelend ambtenaar. Het ontwerpbestemmingsplan kunt u ook bekijken via de gemeentelijke website www.krimpenerwaard.nl/bestemmingsplannen en op www.ruimtelijkeplannen.nl onder het volgende planidentificatienummer (plan-ID): NL.IMRO.1931.BP1604BG007-ON01. Gedurende de inzagetermijn kan iedereen een schriftelijke zienswijze indienen bij de gemeenteraad, postbus 51, 2820 AB Stolwijk.

Ten behoeve van dit plan loopt gelijktijdig een procedure voor het vaststellen van hogere grenswaarden geluid. Deze stukken liggen gelijktijdig ter inzage. Meer informatie hierover treft u elders op deze gemeentepagina aan.

Naar boven