Gemeente Wormerland

Logo Wormerland

Weigering omgevingsvergunning reclamemast met scorebord nabij Zuiderweg 72 Wijdewormer

Burgemeester en wethouders van Wormerland maken bekend dat zij de omgevingsvergunning geweigerd hebben voor het realiseren van een reclamemast op sportpark Kalverhoek nabij Zuiderweg 72 te Wijdewormer, kadastraal bekend als gemeente Wijdewormer sectie D, nr. 561. De gemeenteraad heeft op 10 mei 2016 geweigerd een verklaring van geen bedenkingen af te geven.

Inzage: De weigering omgevingsvergunning, niet af te wijken van de bepalingen van het bestemmingsplan ‘Landelijk Gebied en de weigering verklaring van geen bedenkingen met de bijbehorende stukken liggen gedurende 6 weken (van 9 juni 2016 tot en met 20 juli 2016) ter inzage in het gemeentehuis van Wormerland aan de Koetserstraat 3 te Wormer en op de website www.wormerland.nl onder de zoekterm bestemmingsplan en de vraag ‘Op welke plannen kan ik nu reageren?

Beroep : Tegen dit besluit kan binnen 6 weken na de dag van bekendmaking beroep ingesteld worden bij de rechtbank Noord-Holland, sector Bestuursrecht, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem door:

  • belanghebbenden die zienswijzen naar voren hebben gebracht over het ontwerpbesluit;

  • belanghebbenden die redelijkerwijs niet verweten kan worden dat zij geen zienswijzen naar voren hebben gebracht over het ontwerpbesluit;

Tegelijk met of na het indienen van een beroepschrift kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Noord-Holland, sector Bestuursrecht, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem

Naar boven