Vaststelling wijzigingsplan Oude Wetering 134A Mastenbroek, Zwartewaterland

Logo Zwartewaterland

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Zwartewaterland maakt op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het college op 26 april 2016 heeft besloten het wijzigingsplan Oude Wetering 134A vast te stellen.

 

Ter plaatse geldt een ‘groen’ en ‘bos’ bestemming. Het wijzigingsplan maakt het mogelijk dat de bestemming wordt gewijzigd in ‘bedrijf’. Deze wijziging is nodig om een bedrijfsgebouw uit te breiden. De uitbreiding zal worden ingepast in het groen via een inrichtingsplan dat is opgesteld in samenwerking met o.a. Polderbelangen Mastenbroek.

 

Het wijzigingsplan ligt met ingang van donderdag 26 mei 2016 gedurende zes weken ter inzage. De stukken kunnen in die periode worden ingezien bij de balie van het gemeentehuis. Ook zijn de stukken in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl en op de website van de gemeente.

 

Tegen het besluit tot vaststelling kan van 26 mei tot en met 6 juli 2016 door belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend of die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest om een zienswijze in te dienen beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Als een belanghebbende beroep instelt kan deze verzoeken om een voorlopige voorziening. Dit verzoek moeten worden gericht aan de voorzieningenrechter van de voornoemde afdeling. Het vaststellingsbesluit treedt in werking op 7 juli 2016, tenzij voor deze datum een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. In dat geval wordt het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

 

De genoemde stukken kunnen worden ingezien in de omschreven periode in het gemeentehuis te Hasselt. Het gemeentehuis is te vinden aan de Telvorenstraat 2 en is op werkdagen van 8:30 tot 12:30 geopend. ’s Middags kunt u hier op afspraak terecht.

Tevens zijn de stukken in te zien op de website van de gemeente: www.zwartewaterland.nl en het wijzigingsplan is in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer van het wijzigingsplan is: NL.IMRO.1896.BPW0002-VS01.

 

 

Naar boven