Ontwerpbestemmingsplan

Logo Lisse

Het bestemmingsplan ‘Visserkade 12 en 14’ voorziet in wijziging van de bestemming verkeer in de bestemming wonen.

Na de vaststelling van het bestemmingsplan is het mogelijk om de gronden bij de naastgelegen woningen als tuin/erf te gebruiken. De huidige bestemming verkeer dient gewijzigd te worden in de bestemming wonen. Op die manier wordt juridisch geregeld dat de bouwmogelijkheden zoals opgenomen in de geldende bestemmingsplannen van toepassing zijn op de kavels en de kavels gebruikt mogen worden als erf/tuin bij de aangrenzende woningen.

Het bestemmingsplan heeft identificatiecode NL.IMRO.0553.bpvisserkade1214-onx1

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt voor iedereen in de gemeentewinkel ter inzage van donderdag 2 juni tot en met woensdag 13 juli 2016. Het ontwerpbestemmingsplan is daarnaast digitaal in te zien via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijzen

U kunt van 2 juni tot en met 13 juli 2016 gemotiveerd uw zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan indienen. Dit kan mondeling, maar wij geven de voorkeur aan een schriftelijke zienswijze. Vermeld altijd uw naam en adresgegevens. Anonieme zienswijzen nemen wij niet in behandeling. Zienswijzen kunt u sturen naar de gemeenteraad van Lisse, Postbus 200, 2160 AE Lisse. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met Renate van de Nes via telefoonnummer 14 0252. Dat geldt ook voor mondelinge zienswijzen.

 

Lisse, 24 mei 2016

Het college van burgemeester en wethouders

Naar boven