Vastgesteld Uitwerkingsplan ‘Nuland Oost, Pelgrimsche Hoeve fase 2 CPO’

Logo 's-Hertogenbosch

Kennisgeving op grond van artikel 3.9a lid 1 en artikel 3.8 lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat zij op 11 mei 2016 het uitwerkingsplan ‘Nuland Oost, Pelgrimsche Hoeve fase 2 CPO’ (NL.IMRO.0796.0002307-1401) ongwijzigd heeft vastgesteld. Het plan ligt met ingang van 23 mei 2016 gedurende zes weken ter inzage.

Het plangebied ligt aan de noordzijde van de weg in het verlengde van de Pelgrimstraat en ten zuiden van de woonpercelen aan de Vlasakker 12, 14, 16, 18, 20 en 22. Het betreft een gedeeltelijke vervanging van het al geldende uitwerkingsplan "Nuland-Oost, uitwerkingsplan Pelgrimsche Hoeve fase 1 en 2" dat op 13 juni 2014 door het college van de voormalige gemeente Maasdonk is vastgesteld. Het uitwerkingsplan voorziet nu in de bouw van 13 woningen. Daarnaast komen deze woningen meer naar de weg, verder van de bestaande woonbebouwing aan de Vlasakker te staan.

Het vastgestelde uitwerkingsplan ligt met bijbehorende stukken ter inzage in het Stadskantoor. Ook vindt u de stukken op onze internetsite www.s-hertogenbosch.nl/ruimtelijkeplannen of op www.ruimtelijkeplannen.nl (hier kunt u ook de authentieke bestanden vinden).

Beroep tegen het uitwerkingsplan?

Wilt u beroep instellen tegen het door het college vastgestelde uitwerkingsplan? U kunt alleen beroep instellen als u belanghebbende bent en u tijdig een zienswijze over het ontwerp uitwerkingsplan bij het college heeft ingediend. Dit laatste geldt niet als u kunt aantonen dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest zich tijdig tot het college te wenden.

Als u beroep wilt instellen, moet u een gemotiveerd beroepschrift sturen naar de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Dit kan alleen in de periode dat het vastgestelde uitwerkingsplan ter inzage ligt.

Stelt u beroep in of hebt u dit al gedaan? Dan kunt u de voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State verzoeken een voorlopige voorziening te treffen.

Op de procedure is de Crisis- en herstelwet van toepassing. Dit betekent dat de Afdeling bestuursrecht van de Raad van State een beroepschrift versneld behandelt. Dit betekent ook dat u binnen de beroepstermijn alle beroepsgronden moet aangeven. Als u uw beroepsgronden later indient, dan zijn ze niet-ontvankelijk.

Naar boven