Vooraankondiging uitwerkingsplannen Mortiere

Logo Middelburg

Burgemeester en wethouders van Middelburg maken, overeenkomstig artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro), bekend dat de uitwerkingsplannen ‘Mortiere fase 5B’, ‘Mortiere fase 9A’ en ‘Mortiere fase 9B’ worden voorbereid.

De betreffende plannen zijn een uitwerking, ex artikel 3.6, lid 1, sub b van de Wet ruimtelijke ordening, van het bestemmingsplan ‘Mortiere’ van de gemeente Middelburg. De uitwerkingsplannen hebben ten doel het planologisch – juridisch kader te scheppen voor de realisatie van maximaal;

  • -

    15 woningen in fase 5B;

  • -

    24 woningen in fase 9A;

  • -

    42 woningen in fase 9B.

Het is op dit moment nog niet mogelijk zienswijzen tegen de uitwerkingsplannen naar voren te brengen. Dit komt later in de procedure wel aan de orde.

De ontwerpuitwerkingsplannen zullen op een nader te bepalen tijdstip gedurende zes weken ter inzage gelegd worden en zijn dan ook te bekijken op de gemeentelijke website en via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zodra de ontwerpuitwerkingsplannen ter inzage worden gelegd, wordt dit vooraf gepubliceerd in de Faam, op de gemeentelijke website en in de Staatscourant.

Voor meer informatie over deze vooraankondiging kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijk Beleid (mevrouw D. Brandwijk, telefoonnummer 0118- 675225).

Gemeente Middelburg

 

Naar boven