Ontwerp-omgevingsvergunning, Kerkdriel 2015,

Logo Maasdriel

Kievitsham 9 (OV00 19 ) , Maasdriel

Het college van Maasdriel is van plan mee te werken aan het realiseren van een woning op het perceel Kievitsham 9 in Kerkdriel (kadastraal bekend gemeente Kerkdriel, sectie N, nummer 3374).

In het geldende bestemmingsplan ‘Kerkdriel, herziening 2013, Kievitsham 9 en 13’ heeft het perceel aan de Kievitsham 9 te Kerkdriel de bestemming 'wonen'. Bij deze bestemming is het niet mogelijk om op de gewenste locatie een woning te realiseren omdat deze deels buiten het bouwvlak is gelegen. Door met een omgevingsvergunning af te wijken van het geldende bestemmingsplan kan toch meegewerkt worden.

Inzien

Van 21 januari 2016 tot en met 2 maart 2016 ligt het ontwerpbesluit en de daarbij horende stukken tijdens de openingstijden voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis te Kerkdriel, Kerkstraat 45.

U kunt het ontwerpbesluit ook vinden op

  • onze website onder 'Wonen en Leven / Bouwen en bestemmingsplannen / Bestemmingsplannen inkijken.

  • op de website www.ruimtelijkeplannen.nl via de link

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0263.OV0019-ON01

De bronbestanden zijn beschikbaar via

Iedereen kan tijdens de inzagetermijn zienswijzen indienen bij het college van Maasdriel, Postbus 10.000, 5330 GA Kerkdriel. Wij ontvangen bij voorkeur schriftelijke zienswijzen, per e-mail is niet mogelijk! Als u uw zienswijzen mondeling wilt indienen, kunt u hiervoor contact opnemen met de behandelend ambtenaar.

Meer informatie

Bel (14 0418) of mail (info@maasdriel.nl) de gemeente en vraag naar mevrouw A. Zweerus.

Naar boven