Gemeente Hattem - Verleende omgevingsvergunning - Bongerd 32 A

Logo Hattem

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Hattem maakt ingevolge artikel 3.10, lid 1 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht bekend dat een verzoek om omgevingsvergunning is ingediend. Het betreft een vergunning voor de activiteit brandveilig gebruik voor het wijzigen van de brandscheidingen in het woonzorgcomplex De Bongerd op het adres Bongerd 32 A te Hattem. Het college is voornemens om de gevraagde omgevingsvergunning te verlenen.

Inzage

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen vanaf 18 mei 2016 voor zes weken op afspraak ter inzage in het stadhuis. U kunt via de website www.hattem.nl/afspraak of telefonisch via (038) 443 16 16 een afspraak maken.

 

Zienswijze indienen

Iedereen die bedenkingen heeft tegen het verlenen van de omgevingsvergunning kan tijdens de termijn van terinzagelegging een zienswijze naar voren brengen. Schriftelijk kan dit bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 93, 8050 AB Hattem. Mondelinge zienswijzen kunnen persoonlijk worden doorgegeven aan een medewerker van cluster Vergunningverlening & Handhaving.

 

Hattem, 17 mei 2016

Naar boven