Gemeente Bernheze - Reparatie wijzigingsplan Parkeervoorzieningen Beellandstraat Heesch – 18 mei 2016

Logo Bernheze

Burgemeester en wethouders van Bernheze maken, gelet op artikel 3.9a Wet ruimtelijke ordening, bekend dat zij op 10 mei 2016 de reparatie van het wijzigingsplan ‘Parkeervoorzieningen Beellandstraat, Heesch’ gewijzigd hebben vastgesteld.

Op 20 januari 2016 heeft de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State uitspraak gedaan ten aanzien van het wijzigingsplan ‘Parkeervoorziening Beellandstraat, Heesch’. Hierbij heeft zij het vaststellingsbesluit van 18 februari 2015 vernietigd en aangegeven dat het college binnen 16 weken een nieuw besluit dient te nemen met inachtneming van de overwegingen van de Afdeling.

Het wijzigingsplan voorziet in de realisatie van parkeervoorzieningen aan beide zijden van de Beellandstraat.

Het wijzigingsplan met vaststellingsbesluit en bijbehorende stukken wordt op grond van artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening voor een ieder met ingang van donderdag 19 mei 2016 gedurende zes weken op afspraak ter inzage in het gemeentehuis aan De Misse 6 te Heesch. Het plan is digitaal raadpleegbaar en te downloaden via de website www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.1721.BPParkerenBeelland-vg02).

Gelet op artikel 8.2 lid 1 Wet ruimtelijke ordening juncto artikel 6:13 Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden die een zienswijze bij het college van burgemeester en wethouders naar voren hebben gebracht, alsmede een belanghebbende die aantoont dat hem redelijkerwijs niet kan worden verweten dat geen zienswijze bij het college van burgemeester en wethouders naar voren is gebracht, binnen de termijn van terinzagelegging beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Verder kunnen belanghebbenden binnen de genoemde termijn van terinzagelegging beroep instellen tegen de aangebrachte wijzigingen. Het vaststellingsbesluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Burgemeester en wethouders van Bernheze

Naar boven