Kennisgeving afwijking bestemmingsplan ex artikel 2.12, lid 1, onder a, onder 3° Wabo

Logo Landsmeer

Burgemeester en wethouders van de gemeente Landsmeer maken op grond van artikel 6.14 van het Besluit omgevingsrecht (Bor) bekend, dat zij met toepassing van artikel 2.12. eerste lid, onder a, sub 3° Wabo, vergunning hebben verleend voor de realisering van 20 grondgebonden woningen in de wijk Luijendijk-Zuid te Landsmeer (OV2015083). Het betreft de adressen Zaanse Hof 1 t/m 21 (oneven) en Zuiderzeelaan 113 t/m 129 (oneven).

De aanvraag omgevingsvergunning omvat 20 woningen, maar de uitgebreide procedure wordt slechts gevoerd voor één van de 20 woningen die iets buiten het bouwvlak wordt gebouwd. De overige 19 woningen passen binnen de marges die het bestemmingsplan biedt.

De gemeenteraad heeft voor de aanvraag een verklaring van geen bedenkingen (vvgb) afgegeven.

De vergunning en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van woensdag 18 mei 2016, gedurende zes weken op werkdagen ter inzage in het gemeentehuis, Raadhuisstraat 1 te Landsmeer. Tevens zijn de stukken digitaal te raadplegen op de website www.landsmeer.nl.

Degenen die tijdig hun zienswijze omtrent het ontwerpbesluit bij het college hebben kenbaar gemaakt, alsmede belanghebbenden, die redelijkerwijs niet kunnen worden verweten dat zij daartoe niet in staat zijn geweest, kunnen gedurende voornoemde beroepstermijn van zes weken schriftelijk beroep instellen bij de rechtbank te Haarlem, sector bestuursrecht, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem.

Tevens kunt u gedurende de beroepstermijn -naast een beroepsschrift- een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Zonder dit verzoek treedt het besluit in werking direct na afloop van de beroepstermijn.

Als een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. De adressering van het verzoek om voorlopige voorziening is gelijk aan die van het beroepsschrift.

Aan de indiening van zowel een beroepschrift als een voorlopige voorziening zijn

griffiekosten verbonden.

Naar boven