Coördinatieregeling en terinzagelegging ontwerp wijzigingsplan Bûtefjild 3 Feanwâlden en ontwerp omgevingsvergunning voor de bouw van een machineberging c.q. opslagloods

Logo Dantumadiel

De gemeenteraad maakt bekend dat op 26 april 2016, op verzoek van de aanvrager, besloten is de coördinatieregeling op grond van afdeling 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening van toepassing te verklaren op de voorbereiding en bekendmaking van het wijzigingsplan Bûtefjild 3 Feanwâlden en de omgevingsvergunning voor de activiteit bouwen van een machineberging c.q. opslagloods.

Via het wijzigingsplan vindt een bouwblok verschuiving van 7 meter in noordelijke richting plaats wat tot gevolg heeft dat de machineberging / opslagloods binnen het nieuwe bouwblok wordt geprojecteerd. De omvang van het bouwblok wijzigt niet.

Het ontwerp wijzigingsplan Butefjild 3 Feanwâlden wordt op basis van de coördinatieregeling samen met de ontwerp omgevingsvergunning voor het bouwen van een machineberging c.q. opslagloods in één procedure voorbereid, behandeld en bekendgemaakt. De ontwerpbesluiten worden gelijktijdig ter inzage gelegd. Tegen het besluit tot toepassing van de coördinatieregeling staat op grond van artikel 8:5 van de Algemene wet bestuursrecht geen bezwaar en beroep open.

Vanaf 19 mei 2016 liggen het ontwerp wijzigingsplan Bûtefjild 3 Feanwâlden en de ontwerp omgevingsvergunning voor de activiteit bouwen van een machineberging c.q. opslagloods voor een periode van zes weken ter inzage.

Het ontwerp wijzigingsplan en de ontwerp omgevingsvergunning kunt u inzien:

 

  • 1.

    Bij het KlantKontaktSintrum tijdens de openingstijden van het gemeentehuis te Damwâld

  • 2.

    Digitaal via onze website www.dantumadiel.eu (onder Inwoners, Bouwen en Wonen, Ruimtelijke plannen, Feanwâlden) en op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. De directe link met IMRO-codering van het ontwerp wijzigingsplan is http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1891.wpFWbutefjild3-0301

 

Een ieder kan gedurende de termijn van tervisielegging een zienswijze indienen. Maak daarbij wel kenbaar op welk ontwerpbesluit uw zienswijze betrekking heeft, op het ontwerp wijzigingsplan of op de ontwerp omgevingsvergunning.

 

U kunt een brief of e-mail sturen of een afspraak maken voor een mondelinge zienswijze. Uw brief of e-mail moet voorzien zijn van uw naam, adres en woonplaats en een motivering van uw zienswijze.

 

Brief: Een zienswijze per brief kunt u sturen naar de gemeente Dantumadiel, Postbus 22, 9104 ZG Damwâld.

 

E-mail: Een ondertekende zienswijze per e-mail kunt u mailen naar post@dantumadiel.eu.

 

Mondeling: Om termijnoverschrijding te voorkomen verzoeken wij in geval van een mondelinge zienswijze uiterlijk 14 dagen voor het einde van de terinzagetermijn een afspraak te maken met de behandelend ambtenaar.

 

Damwâld, 18 mei 2016

Burgemeester en wethouders van de gemeente Dantumadiel,

Namens deze:

drs. K.S. Heldoorn, burgemeester. E. Wagenaar, secretaris (loco)

Naar boven