Omgevingsvergunning nieuwbouw woning Vrouwgelenweg 72, Hendrik-Ido-Ambacht

Logo Hendrik-Ido-Ambacht

Burgemeester en wethouders van Gemeente Hendrik-Ido-Ambacht maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (met gebruikmaking van artikel 2.12, lid 1, onder a, onder 3° Wabo) omgevingsvergunning hebben verleend voor wat betreft de volgende activiteiten:

  • 1.

    Bouwen (art. 2.1, lid 1 onder c Wabo)

  • 2.

    Planologisch afwijken (artikel 2.1, lid 1 onder c Wabo)

De aanvraag, beschikking en de bijbehorende stukken voor het bouwen van een nieuwe woning  heeft vanaf donderdag 11 februari 2016 tot en met woensdag 24 maart 2016 en de gewijzigde aanvraag met bijbehorende stukken heeft tot en met 20 april 2016 ter inzage gelegen in de informatieruimte van het gemeentehuis. U kon de informatie ook op de gemeentelijke website www.hendrik-ido-ambacht.nl (Home /Ik woon / (ver)Bouwen en ter inzage liggende bouwplannen) raadplegen of op ruimtelijkeplannen.nl onder nummer NL.IMRO.0531.pb10vrouwgelenweg72-2001 raadplegen.

Beroep

Gedurende een termijn van 6 weken kan vanaf 19 mei 2016 beroep worden ingesteld door een belanghebbende, die zich tijdig met een zienswijze ten aanzien van de ontwerpbeschikking tot het college van burgemeester en wethouders van Hendrik-Ido-Ambacht heeft gewend, alsmede een belanghebbende die aantoont daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest. Het beroepsschrift dient te worden gericht aan Rechtbank Rotterdam, Bestuursrecht team B (Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam). Het beroepschrift moet voorzien zijn van een handtekening en in elk geval bevatten: de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep. Voor de behandeling van het beroep wordt door de rechtbank een bedrag aan griffierecht geheven.

Dit besluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Rotterdam, Bestuursrecht team B (Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam) binnenkomt, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist

U kunt ook digitaal beroep en een voorlopige voorziening instellen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht.aspx. Daarvoor heeft u een elektronische handtekening (DigiD of eHerkenning) nodig. Kijk op de genoemde website voor de precieze voorwaarden.

Hendrik-Ido-Ambacht, 18 mei 2016

Naar boven