Ontwerp-bestemmingsplan ‘Oostergast – fase 2D-a’, gemeente Zuidhorn ter inzage

Logo Zuidhorn

Burgemeester en wethouders van Zuidhorn maken op grond van artikel 3.8 Wro en afdeling 3.4 Awb Wro bekend dat het ontwerp-bestemmingsplan ‘Oostergast – fase 2D-a’ met bijbehorende stukken met ingang van 19 mei 2016 zes weken ter inzage ligt. Op grond van artikel 3.8 Wro kan tijdens deze termijn een ieder een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan indienen.

Achtergrond

Het ontwerp-bestemmingsplan maakt de invulling van de volgende fase in nieuwbouwwijk de Oostergast mogelijk. Hier zijn woningen voorzien, evenals een natuureiland voor de gehele wijk.

Bestemmingsplan inzien

U kunt het plan inzien bij de Publieksbalie in het gemeentehuis te Zuidhorn. Via www.zuidhorn.nl/inwoners/plannen-in-procedure_3413 kunt u meer informatie over het ontwerp-bestemmingsplan vinden en de bronbestanden van het plan downloaden. Daarnaast kunt u het ontwerp-bestemmingsplan digitaal raadplegen via

www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0056.BPZH15UITB-OW01

Indienen zienswijzen

Tot en met 29 juni 2016 kunt u bij voorkeur schriftelijk, maar ook mondeling, uw zienswijzen op het ontwerp-bestemmingsplan ‘Oostergast – Fase 2D-a’ kenbaar maken aan de gemeenteraad van Zuidhorn. Een schriftelijke zienswijze moet geadresseerd worden aan: de gemeenteraad van Zuidhorn, Postbus 3, 9800 AA, Zuidhorn. Of stuur uw zienswijze naar: reacties-wro@zuidhorn.nl, o.v.v.: zienswijze ontwerp-bestemmingsplan ‘Oostergast – Fase 2D-a’.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze, moet u telefonisch een afspraak maken met de afdeling Ruimte en Welzijn: (0594) 50 87 94. Van mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt. De ingekomen zienswijzen worden betrokken bij de besluitvorming tot vaststelling van het bestemmingsplan.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimte en Welzijn: (0594) 50 87 94.

Naar boven