Ontwerp bestemmingsplan ‘Veevoederfabriek Panhuis’

Logo Neder-Betuwe

Burgemeester en wethouders van Neder-Betuwe maken bekend, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, dat voor een ieder ter inzage ligt:

Het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Veevoederfabriek Panhuis’. 

Het plangebied van het bestemmingsplan is gelegen aan de Hogeveldseweg, in het uiterste noorden van het bedrijventerrein Panhuis in de kern Kesteren. Ten oosten van het plangebied zijn de bestaande bedrijfsgebouwen van P.C. Van Tuijl Kesteren B.V. aan de Batterijenweg 17 gelegen. 

Het bestemmingsplan maakt het mogelijk om een uitbreiding van de bestaande Veevoederfabriek te realiseren. Hierbij zal onder meer een silo worden gerealiseerd met een hoogte van maximaal 40 meter. 

Inzageperiode: 19 mei t/m 29 juni 2016

Inzageplaatsen:

- analoog: tijdens de openingstijden van het Omgevingsloket van het gemeentehuis Neder-Betuwe, Burgemeester Lodderstraat 20, 4043 KM Opheusden.

- digitaal: www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.1740.bpKEVVFPanhuis-ont1

- digitaal: www.nederbetuwe.nl (Veel bezochte pagina’s --> Bekendmakingen --> 2016 -> Week 20 --> Ruimtelijke Ontwikkeling à Ontwerpbestemmingsplan ‘Veevoederfabriek Panhuis’. 

Schriftelijke of mondelinge zienswijzen: door een ieder tijdens inzageperiode, bij de gemeenteraad, t.a.v. de raadsgriffier, postbus 20, 4043 ZG Opheusden. Indien u uw zienswijze mondeling naar voren wilt brengen, dient u hiervoor vooraf telefonisch een afspraak te maken.

Opheusden, 18 mei 2016

Burgemeester en wethouders van Neder-Betuwe

Naar boven