ONTWERP-OMGEVINGSVERGUNNING

Logo Staphorst

U itbreiden bedrijf op perceel Leenders 3 te Staphorst

Burgemeester en wethouders van de gemeente Staphorst maken bekend dat de ontwerp-omgevingsvergunning voor het uitbreiden van het bedrijf Koudasfalt Staphorst BV op het perceel Leenders 3 te Staphorst (gedeeltelijk dempen insteekhaven en herinrichting terrein) ter inzage ligt. De bedrijfsuitbreiding is gelegen op het grondgebied van de gemeenten Meppel, Steenwijkerland en Staphorst. De gemeente Staphorst is het bevoegd gezag voor deze aanvraag.

De gemeenteraad van Staphorst heeft bij besluit van 26 mei 2015 de benodigde ontwerp verklaring van geen bedenkingen afgegeven.

 

De ontwerp-omgevingsvergunning met bijbehorende stukken ligt voor een ieder vanaf woensdag 20 januari 2016 voor een periode van zes weken ter inzage bij de

  • -

    publieksbalie Fysieke Leefomgeving, Binnenweg 26, 7951 DE te Staphorst

  • -

    hal stadhuis, Grote Oever 26, 7941 BJ, Meppel

  • -

    publiekcentrum gemeentehuis, Vendelweg 1, 8331 XE Steenwijk

 

Ook is het plan in pdf-formaat te raadplegen via de website www.staphorst.nl > publicaties > bekendmakingen > omgevingsvergunning – ontwerp.

 

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen over het plan bij de gemeente Staphorst. Zienswijzen kunnen door een ieder zowel mondeling als schriftelijk kenbaar gemaakt worden. Uw schriftelijke reactie kunt u sturen naar: gemeente Staphorst t.a.v. publieksbalie Fysieke Leefomgeving, postbus 2, 7950 AA Staphorst. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt, tel. (0522) 46 74 67.

Naar boven