Ontheffing Wet geluidhinder voor bestemmingsplan ‘Wijk en Aalburg’, gemeente Aalburg

Logo Aalburg

Burgemeester en wethouders van de gemeente Aalburg maken onder verwijzing naar artikel 83 van de Wet geluidhinder bekend, dat zij voornemens zijn om voor een vijftal geprojecteerde woningen aan de Veldstraat en de Perzikstraat en maximaal 31 geprojecteerde woningen aan Maasdijk, een hogere geluidbelasting vanwege wegverkeerslawaai vast te stellen dan de daarvoor geldende voorkeursgrenswaarde van 48 dB, die is neergelegd in de Wet geluidhinder.

Het verzoek met de bijbehorende stukken ligt met ingang van donderdag 19 mei 2016 tot en met woensdag 29 juni 2016 voor een ieder ter inzage. Binnen de termijn van de terinzagelegging kan tijdens openingstijden van het Aalburgloket kennis worden genomen van de stukken behorende bij de voorgenomen ontheffing. U kunt het Aalburgloket vinden aan de Grote Kerkstraat 42 te Wijk en Aalburg. Het Aalburgloket is op werkdagen geopend van 08.30 uur tot 12.30 uur en op dinsdag van 08.30 uur tot 20.00 uur.

Gedurende deze termijn kan een ieder zijn of haar zienswijze schriftelijk dan wel mondeling naar voren brengen. Het ontwerpbesluit kan tevens geraadpleegd middels de gemeentelijke website www.aalburg.nl.

De ondertekende zienswijze dient te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Aalburg en kan worden ingezonden via: Postbus 40, 4260 AA WIJK EN AALBURG. Voor verdere inlichtingen of het maken van een afspraak voor het indienen van een mondelinge inspraakreactie, kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de afdeling VROM, bereikbaar op het telefoonnummer (0416) 698 700.

Wijk en Aalburg, 18 mei 2016

Naar boven