Ontwerpbestemmingsplan “Wijk en Aalburg”, gemeente Aalburg

Logo Aalburg

Bekend wordt gemaakt dat vanaf donderdag 19 mei 2016 tot en met woensdag 29 juni 2016 het volgende ontwerpbestemmingsplan voor een ieder ter inzage ligt:

-ontwerpbestemmingsplan “Wijk en Aalburg”, plannummer NL.IMRO.0738.BP7000-ON01

De gemeente wil beschikken over een actueel, digitaal raadpleegbaar bestemmingsplan voor het plangebied “Wijk en Aalburg” te Wijk en Aalburg, dat voldoet aan de eisen van de huidige tijd en waarin beleidswijzigingen van zowel gemeentelijk, regionaal, provinciaal als rijks- en Europees beleid zijn doorvertaald.

Principeverzoeken

In het ontwerpbestemmingsplan zijn ontwikkelingen meegenomen die betrekking hebben op ingediende principeverzoeken. De lijst met principeverzoeken waarmee het college in principe heeft ingestemd en in het ontwerpbestemmingsplan zijn verwerkt, zijn als bijlage bij de toelichting opgenomen.

Sectorplan ‘Dubbelbestemmingen en Gebiedsaanduidingen’

Voorliggend bestemmingsplan regelt alle enkelbestemmingen voor het betreffende perceel. De dubbelbestemmingen en de algemene gebiedsaanduidingen zijn opgenomen in het bestemmingsplan ‘Dubbelbestemmingen en Gebiedsaanduidingen’.

Zienswijzen

Binnen de genoemde termijn kan tijdens openingstijden (dagelijks van 8.30 uur tot 12.30 uur en op dinsdag van 8.30 uur tot 20.00 uur) van het ontwerpbestemmingsplan kennis worden genomen bij balie “Bouwen en Milieu” van het Aalburgloket, Grote Kerkstraat 42 te Wijk en Aalburg. Gedurende deze termijn kan een ieder zijn of haar zienswijze schriftelijk dan wel mondeling naar voren brengen.

Het ontwerpbestemmingsplan “Wijk en Aalburg” is digitaal raadpleegbaar op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl, het plan kan tevens geraadpleegd worden via de gemeentelijke website www.aalburg.nl.

Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van de gemeente Aalburg en kunnen worden ingezonden via Postbus 40, 4260 AA WIJK EN AALBURG, onder vermelding van “zienswijze ontwerpbestemmingsplan “Wijk en Aalburg”. Voor verdere inlichtingen of het maken van een afspraak voor het indienen van een mondelinge inspraakreactie, kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de afdeling VROM, bereikbaar op het telefoonnummer (0416) 698700.

Wijk en Aalburg, 18 mei 2016

Naar boven