Projectafwijkingsbesluit ‘weg onderlangs, Waalwaard, Dodewaard’

Logo Neder-Betuwe

Vanaf 18 mei 2016 ligt gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage het projectafwijkingsbesluit ‘weg onderlangs, Waalwaard, Dodewaard’:

Het projectafwijkingsbesluit geeft een planologisch kader voor de aanleg van een weg onderlangs de dijk in de Waalwaard, Dodewaard. 

Belanghebbenden, die tijdig hun zienswijze omtrent het ontwerpbesluit hebben kenbaar gemaakt, alsmede belanghebbenden, die kunnen aantonen, dat zij daartoe redelijker­wijs niet in staat zijn geweest kunnen gedurende voornoemde termijn van zes weken schriftelijk beroep instellen tegen het besluit, bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Voor het indienen van beroep wordt griffierecht geheven. 

Het besluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Wanneer binnen de beroepstermijn een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Opheusden, mei 2016

Burgemeester en wethouders van Neder-Betuwe

Naar boven