Omgevingsvergunning Grevenoordseweg ongenummerd, Best

Logo Best

Op 5 februari 2015 is een aanvraag om vergunning ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht ingekomen voor de interne verbouw van de voormalige woning en de herbouw van de veldschuur op de percelen L695 en L986 aan de Grevenoordseweg, zodat hier kleinschalige dagopvang en dagbesteding voor ouderen en andere zorgbehoevenden kan plaatsvinden. De aanvraag omvat de activiteiten bouwen en afwijken van het bestemmingsplan.

Burgemeester en wethouders zijn voornemens de gevraagde vergunning te verlenen met toepassing van artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht en afdeling 3.4. van de Algemene wet bestuursrecht. De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 19 mei 2016 tot en met woensdag 29 juni 2016 tijdens openingsuren ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Best. Tevens zijn de ontwerpbeschikking en de ruimtelijke onderbouwing digitaal beschikbaar via www.gemeentebest.nl/overzicht-bestemmingsplannen en  www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0753.ovGrevenoordseweg-ON01.

Tegen de ontwerpbeschikking kan een ieder tot en met woensdag 29 juni 2016 zienswijzen inbrengen. Een zienswijze kan op twee manieren kenbaar gemaakt worden. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 50, 5680 AB Best. Het mondeling indienen van een zienswijze is ook mogelijk. Hiertoe dient u tijdig, uiterlijk een week voor het einde van de terinzagelegging, een telefonische afspraak te maken met mw. G. Jansen via telefoonnummer 14 0499. Een zienswijze indienen via email is niet mogelijk.

Alleen belanghebbenden die tijdig zienswijzen hebben ingebracht met betrekking tot het ontwerpbesluit kunnen later beroep instellen bij de rechtbank, sector bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch, tenzij wordt aangetoond dat men redelijkerwijs daartoe niet in staat is geweest of wanneer het uiteindelijke besluit afwijkt van het voornemen.

 

Best, 18 mei 2016

Naar boven