Kennisgeving

Logo Amsterdam

Voornemen voorbereiding bestemmingsplannen zelfbouwkavels Sloterweg locatie B en C

 

Het dagelijks bestuur van de bestuurscommissie stadsdeel Nieuw-West maakt ingevolge artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening, het volgende bekend:

 

Het gemeentebestuur van Amsterdam heeft het voornemen om bestemmingsplannen voor zelfbouwkavels op twee locaties (B en C) langs de Sloterweg voor te bereiden. Het plangebied van het bestemmingsplan (NL.IMRO.0363.F1529BPSTD-VO01) voor locatie B ligt ter hoogte van de toegangsweg naar sportpark Sloten en betreft het aldaar langs de Sloterweg gelegen parkeerterrein. Het plangebied van het bestemmingsplan (NL.IMRO.0363.F1530BPSTD-VO01) locatie C ligt tussen de woningen aan de Sloterweg 705 en 745 en betreft een voormalige tuin en een het perceel met daarop de arbeiderswoningen Sloterweg 711 t/m 715 en daarbij behorende erf en bebouwing. Er wordt met de bestemmingsplannen beoogd de ontwikkeling van meerdere zelfbouwwoningen mogelijk te maken.

 

Op grond van artikel 1.3.1 lid 2 Bro melden wij hier dat het plan in de fase van planvoorbereiding zit. Daarom is er nog geen gelegenheid zienswijzen over het voornemen naar voren te brengen en worden geen stukken betreffende het voornemen ter inzage gelegd

 

Wanneer het bestemmingsplan ter inzage wordt gelegd, wordt de kennisgeving van de ter inzage legging in ieder geval gepubliceerd op www.amsterdam.nl. In het geval van vragen kan contact worden opgenomen met Ruimte en Duurzaamheid, team Nieuw-West, dhr. K. Vreeker via telefoonnummer 14 020.

 

Amsterdam, 19 mei 201

 

Dagelijks bestuur van de bestuurscommissie Nieuw-West

 

A. Baâdoud, voorzitter

 

H. Wink, secretaris

  •  

     

     

Naar boven