Voorontwerp-bestemmingsplan Roodenburg Vermaatstraat ter inzage

Logo Binnenmaas

Het college van Binnenmaas maakt ingevolge artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) bekend dat een nieuw bestemmingsplan wordt voorbereid voor een deel van de Roodenburg Vermaatstraat te ’s-Gravendeel. In het plangebied staan nu 31 woningen van woningcorporatie HW Wonen. Deze verouderde woningen zullen worden gesloopt en worden vervangen door 27 nieuwe woningen. Omdat het bouwplan iets afwijkt van hetgeen op grond van het geldende bestemmingsplan is toegestaan heeft het college besloten om medewerking te verlenen aan de herziening van het bestemmingsplan.

 

Ter inzage

Het voorontwerpbestemmingsplan is inmiddels opgesteld en ligt op grond van de gemeentelijke inspraakverordening van 17 mei 2016 tot en met 27 juni 2016 voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis. Het voorontwerpbestemmingsplan is raadpleegbaar op www.binnenmaas.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0585.BPSGDROODENBURGVST.VO01)

 

Inspraakreactie indienen Tijdens de periode dat het voorontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kan een ieder schriftelijk of mondeling een inspraakreactie indienen. Een schriftelijke inspraakreactie kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van gemeente Binnenmaas, Postbus 5455, 3299 ZH Maasdam. Voor het geven van een mondelinge reactie of voor een meer uitgebreide toelichting kunt u telefonisch of online een afspraak maken met de balie Omgevingszaken.

 

13 mei 2016

burgemeester en wethouders van Binnenmaas

Naar boven