Ontwerp-bestemmingsplan Landelijk gebied 2013 – 4e herziening – Boomdijk, Klaaswaal

Logo Cromstrijen

Burgemeester en wethouders van Cromstrijen maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 17 mei 2015 het ontwerp van het bestemmingsplan Landelijk gebied 2013 – 4e herziening – Boomdijk, Klaaswaal, gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt in het servicecentrum van het gemeentehuis aan de Buttervliet 1 te Numansdorp. Gedurende de openingstijden van het servicecentrum (maandag t/m vrijdag van 9.30 – 12.00 uur, op dinsdag en donderdag tevens van 13.30 – 20.00 uur en op woensdagmiddag op afspraak) is inzage van het plan mogelijk en is er tevens gelegenheid tot het stellen van vragen over het plan.Het ontwerp-bestemmingsplan is ook te raadplegen via de website van de gemeente www.cromstrijen.nl onder bekendmakingen en op de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

 

Het bestemmingsplan betreft een herziening van de bestemming van het perceel Boomdijk 29e te Klaaswaal en heeft tot doel om naast de bestaande woning Boomdijk 29d een nieuwe woning mogelijk te maken.

 

 

Gedurende de genoemde termijn dat het plan ter inzage ligt, kan een ieder mondeling of schriftelijk zijn of haar zienswijze over het ontwerp van het bestemmingsplan kenbaar maken. Uw schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad van Cromstrijen, Postbus 7400, 3280 AE Numansdorp. Als u mondeling uw zienswijze wilt geven, kunt u een afspraak maken met het taakveld Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoon (0186) 656100.

Naar boven