Gemeente Tubbergen–Ontwerpbestemmingsplan Harbrinkhoek Kroezenweg 2, Vasse Denekamperweg 114-116 en Fleringen Ootmarsumseweg 225

Logo Tubbergen

Burgemeester en wethouders van Tubbergen maken bekend dat ter inzage ligt:

  • -

    het ontwerp van bestemmingsplan “Harbrinkhoek Kroezenweg 2, Vasse Denekamperweg 114-116 en Fleringen Ootmarsumseweg 225”;

  • -

    het ontwerp van het besluit om een hogere grenswaarde voor geluidsbelasting vast te stellen op de voorgevel van de nieuw te bouwen woning op het perceel Ootmarsumseweg 225a te Fleringen.

Het bestemmingsplan heeft tot doel twee Rood voor Rood-kavels aan de Kroezenweg 2-4 te Harbrinkhoek te verplaatsen naar enerzijds het perceel Denekamperweg 114-116 te Vasse en anderzijds het perceel Ootmarsumseweg 225/225a te Fleringen. Tevens wordt de agrarische bestemming voor het perceel Kroezenweg 2-4 hersteld. Het college van burgemeester en wethouders is daarbij van plan om op grond van artikel 83 van de Wet geluidhinder een hogere grenswaarde vast te stellen om de bouw van een woning op de gevraagde afstand van de Ootmarsumseweg mogelijk te maken.

Ter inzage

Het papieren exemplaar van het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpbesluit hogere grenswaarde liggen met ingang van 20 januari 2016 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage tijdens de reguliere openingstijden van het gemeentehuis.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan digitaal inzien op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl -> een plan bekijken -> bestemmingsplannen -> ID -> type dan: NL.IMRO.0183.1417702-ow01

Het plan is eveneens digitaal in te zien via de gemeentelijke website www.tubbergen.nl onder het kopje “direct naar”, daarna klikken op ‘ruimtelijke plannen’ en dan op ruimtelijke plannen ter inzage”.

Zienswijze

Tijdens bovengenoemde termijn kan een ieder mondeling of schriftelijk een zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen met betrekking tot het bestemmingsplan moeten worden gericht aan de gemeenteraad, zienswijzen met betrekking tot de hogere grenswaarde moeten worden gericht aan het college van Burgemeester en Wethouders postbus 30, 7650 AA Tubbergen. Zienswijzen dienen voor het einde van de termijn te worden ingediend dan wel per post te zijn bezorgd. Mondelinge zienswijzen kunt u binnen bovengenoemde termijn indienen nadat u daarvoor een afspraak heeft gemaakt met de heer M. Proper van de afdeling Maatschappelijke Effecten via het telefoonnummer 0546-628000.

Naar boven