Ontwerp herziening bestemmingsplan Warffum

Logo Eemsmond

Burgemeester en wethouders bereiden een herziening van het bestemmingsplan Warffum voor. Het bestemmingsplan betreft een herziening op onderdelen van het op 14 januari 2016 vastgesteld bestemmingsplan Warffum. Na de vaststelling is gebleken dat de regels van het bestemmingsplan een aantal omissies bevatten, waardoor de toetsbaarheid van de omgevingsvergunningaanvragen aan de regels wordt bemoeilijkt. Met deze herziening wordt dit hersteld. Benadrukt wordt dat de voorgestelde wijzigingen niet van inhoudelijke aard zijn.

Ter inzage

Artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening

Van vrijdag 13 mei 2016 tot en met donderdag 23 juni 2016 ligt het ontwerp van de herziening van het bestemmingsplan Warffum ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis, Hoofdstraat-West 1 in Uithuizen. U kunt het bestemmingsplan ook downloaden van www.eemsmond.nl.

Reacties

Tot en met donderdag 23 juni 2016 kunt u via een zienswijze reageren op het ontwerpbestemmingsplan. Dat kan schriftelijk of mondeling. U kunt uw schriftelijke zienswijze richten aan de gemeenteraad van Eemsmond, Postbus 11, 9980 AA Uithuizen. Of neem voor een mondelinge zienswijze contact op met Ria Uilenberg van de afdeling Beleid via (0595) 43 75 90. Bij afwezigheid kunt u contact opnemen met Bart Moes (0595) 43 74 33.

Naar boven