Terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan ‘1e partiële herziening bestemmingsplan Vossenakker’van de gemeente Elburg en het ontwerpraadsbesluit.

Logo Elburg

Burgemeester en wethouders van de gemeente Elburg maken de ter inzagelegging bekend van het ontwerpbestemmingsplan ‘1e Partiële herziening bestemmingsplan Vossenakker’ en het ontwerpraadsbesluit tot vaststelling van het bestemmingsplan. Ten behoeve van het ontwerpbestemmingsplan is geen exploitatieplan opgesteld.

Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op het gebied gelegen ten westen van de bestaande bebouwing in Vossenakker-zuid, parallel aan de Oostelijke Rondweg en globaal gelegen tussen de Kruidenlaan en de zuidelijk daarvan gelegen rotonde (Oostelijke Rondweg/Oostendorperstraatweg) in Elburg/Oostendorp. Het plan voorziet er onder meer in om ter plaatse maximaal 26 woningen toe te staan, middels de bestemming ‘Wonen – Uit te werken’. Voor het aansluitende perceel Kruidenlaan 39 is een gedetailleerde bestemming voor de bouw van één woning opgenomen.

Met ingang van woensdag 18 mei 2016 liggen het ontwerpbesluit en het ontwerpbestemmingsplan c.a. gedurende zes weken voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis (themabalie vergunningen van het klantcontactcentrum) en kunnen deze stukken gedurende de bovengenoemde periode worden geraadpleegd via de gemeentelijke website: www.elburg.nl; onder bekendmakingen; bestemmingsplan. Op de landelijke website kan het ontwerpbestemmingsplan worden geraadpleegd onder:

Tegen betaling zijn kopieën of afdrukken van de stukken verkrijgbaar.

Gedurende bovengenoemde termijn van de terinzageligging van de stukken kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze inzake het ontwerpbestemmingsplan c.a. en het ontwerpraadsbesluit naar voren brengen bij de gemeenteraad van Elburg, Postbus 70, 8080 AB Elburg. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u tijdens kantooruren een afspraak maken met de heer G. Steentjes of de mevrouw S. Kiewiet (tel. 0525-688688) van het Domein Ruimte. Van hetgeen mondeling naar voren wordt gebracht, wordt een verslag gemaakt.

Elburg, 17 mei 2016

Burgemeester en wethouders voornoemd.

Naar boven