BEKENDMAKING ontwerp bestemmingsplan Frans Klooster (NL.IMRO.1883.BPFransKlooster-ON01)

Logo Sittard-Geleen

Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen maken bekend dat zij bij besluit van 10 mei 2016 hebben ingestemd met het ontwerp van het bestemmingsplan Frans Klooster (NL.IMRO.1883.BPFransKlooster-ON01).

Het ontwerp bestemmingsplan is geënt op herbestemming van het Frans Klooster, om op deze manier een langdurige instandhouding van (een gedeelte) van het gemeentelijk monument te kunnen verzekeren.

p lanbegrenzing :

Het plangebied betreft (een gedeelte van) de voormalige ziekenhuislokatie en het Frans Klooster. Het plangebied is gelegen op de hoek Walramstraat en Heinseweg te Sittard.

inzage bestemmingsp lan :

Het ontwerp van dit bestemmingsplan, bestaande uit een verbeelding (voorheen: plankaart), regels (voorheen: voorschriften) en een toelichting alsmede de bijbehorende onderzoeken, kunt u van donderdag 12 mei tot en met woensdag 22 juni 2016 inzien in de Stadswinkel, Markt 1 te Geleen.

De stadswinkel is geopend van maandag t/m vrijdag 08.00-18.00 uur en donderdagavond van 18.00-20.00 uur.

Het (ontwerp-) bestemmingsplan kan ook digitaal worden ingezien op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tijdens de inzagetermijn kunt u een mondelinge of –bij voorkeur- schriftelijke zienswijze kenbaar maken bij burgemeester en wethouders, postbus 18, 6130 AA Sittard-Geleen.

Woensdag, 11 mei 2016

Burgemeester en Wethouders van Sittard-Geleen.

Tevens publicatie Staatscourant

Naar boven