Ontwerpbestemmingsplan Wierdensestraat 226 en sluiten anterieure overeenkomst, Almelo

Logo Almelo

Het ontwerpbestemmingsplan Wierdensestraat 226 wordt ter inzage gelegd. Dit bestemmingsplan biedt de mogelijkheid om een nieuw bedrijfsgebouw te realiseren en de aanleg van een nieuwe ontsluitingsweg voor de afwikkeling van de bedrijfsmatige vervoersbewegingen op het perceel Wierdensestraat 226. De totale ontwikkeling gaat gepaard met een kwaliteitsimpuls voor de groene omgeving waar het bedrijf deel van is.

 

Het ontwerpbestemmingsplan (NL.IMRO.0141.00022-BP23) en de bijbehorende stukken liggen van 20 januari 2016 tot en met 1 maart 2016 ter inzage:

  • bij het Klantencontactcentrum (KCC), Haven Zuidzijde 30 te Almelo. Een ieder kan hier terecht zonder afspraak van 9.00 – 12.00 uur (werkdagen), met afspraak van 13.00 – 16.00 uur (di/do);

  • via de website van de Gemeente Almelo op www.almelo.nl;

  • via www.ruimtelijkeplannen.nl

 

Gedurende de hierboven genoemde termijn kan een ieder mondeling of schriftelijk zienswijzen indienen bij de gemeenteraad, postbus 5100, 7600 GC Almelo. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u tijdens kantooruren een afspraak maken met dhr. Weertman van het team Advies en Ontwerp, via (0546) 541111.

 

Voor deze ontwikkeling is tevens een anterieure overeenkomst over grondexploitatie aangegaan. In deze overeenkomst zijn afspraken gemaakt over het verhaal van kosten die de gemeente maakt vanwege het verlenen van haar planologische medewerking aan het bestemmingsplan. Gelijktijdig met het ontwerpbestemmingsplan ligt voor iedereen een zakelijke beschrijving van de anterieure overeenkomst ter inzage. Over de overeenkomst kunnen geen zienswijzen/bezwaren worden ingediend.

Naar boven