Vastgesteld wijzigingsplan “Huttenweg 4”

Logo Winterswijk

Ter inzage

Burgemeester en wethouders van de gemeente Winterswijk maken bekend dat met ingang van woensdag 20 januari 2016 gedurende zes weken ter inzage ligt het vastgestelde wijzigingsplan ten behoeve van het perceel Huttenweg 4. Het betreft een wijzigingsplan conform artikel 3.6 lid 1a Wet ruimtelijke ordening.

Doel en ligging

Dit wijzigingsplan betreft een wijziging van het bestemmingsplan integrale herziening buitengebied Winterswijk. Het plan voorziet in de realisatie van een nieuw op te richten werkplaats met een omvang van ca. 315 m2. De werkplaats is ten behoeve van verwerking van hout afkomstig van het in eigendom zijnde perceel. De nieuwbouw wordt geraliseerd op een locatie buiten het bouwvlak waar nu nog een kleine stal staat. De aanwezige stal zal worden gesloopt. Het perceel is gelegen in de buurtschap Miste, 4 km ten zuidwesten van de kern Winterswijk en maakt onderdeel uit van “Huize Meenk” gelegen aan de Misterweg, een uitvalsweg van Winterswijk welke via het buurtschap Miste naar Aalten leidt.

Waar ter inzage

Het vastgestelde wijzigingsplan ligt met ingang van woensdag 20 januari gedurende zes weken bij de receptie van het gemeentekantoor, Stationsstraat 25. Het plan is digitaal raadpleegbaar via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0294.WP1510BGHUTTENWEG4-VA01.

Beroep

Gedurende de beroepstermijn, ingaande donderdag 21 januari tot en met woensdag 2 maart 2016 kan bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State beroep worden ingesteld. Beroep kan worden ingsteld door:

  • Belanghebbenden die tegen het ontwerpbestemmingsplan een zienswijze hebben ingediend bij het college van burgemeester en wethouders;

  • Belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om een zienswijze in te dienen;

Het beroepschrift kunt u sturen naar de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE Den Haag.

Inwerkingtreding

Het vaststellingsbesluit treedt in werking op donderdag 3 maart 2016. Als binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State wordt ingediend, treedt dit besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven