Gemeente Rhenen - Ontwerpbestemmingsplan “Middelbuurtseweg 8, Rhenen”

Logo Rhenen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Rhenen maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Middelbuurtseweg 8, Rhenen” in het kader van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) als ontwerp ter inzage wordt gelegd.

Inhoud

Het ontwerpbestemmingsplan geeft een planologische invulling aan de toepassing van het ruimte-voor-ruimte beleid voor het (voormalige) agrarisch bedrijf Middelbuurtseweg 8, inclusief het daarbij behorende kadastrale perceel gemeente Rhenen, sectie I, nummer 790 in de Elster Buitenwaarden. Het bestemmingsplan regelt dat bij sloop van de agrarische bedrijfsgebouwen op het perceel Middelbuurtseweg 8 twee extra woningen mogen worden gebouwd en dat de bestaande bedrijfswoning zal wijzigen in een burgerwoning. Het perceel in de Elster Buitenwaarden zal van een agrarische bestemming worden gewijzigd in een natuurbestemming.

Inzien

Het ontwerpbestemmingsplan ligt van donderdag 12 mei 2016 tot en met woensdag 22 juni 2016 voor een ieder ter inzage.

  • Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl via identificatienummer: NL.IMRO.0340.BPMiddelbweg8-ON01:

  • Het ontwerpbestemmingsplan is in PDF-bestanden in te zien via onze website www.rhenen.nl (via de zoekterm “ter inzage leggingen”);

  • Een analoog (papieren) exemplaar van het bestemmingsplan is in te zien in het Huis van de Gemeente van Rhenen, Nieuwe Veenendaalseweg 75 te Rhenen. Inzien kan op afspraak, zie voor meer informatie www.rhenen.nl

Kopieën van de stukken zijn tegen betaling van de daarvoor verschuldigde leges verkrijgbaar.

Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met Jan van Maanen, telefoonnummer 0317 681 642 of e-mail jan.van.maanen@rhenen.nl.

Zienswijze

Iedereen kan gedurende de termijn over bovengenoemd ontwerpbestemmingsplan schriftelijk of mondeling zijn/haar zienswijze(n) indienen. Schriftelijke zienswijzen kunnen gestuurd worden naar Gemeente Rhenen, Postbus 201, 3910 AE RHENEN, onder vermelding van ‘Zienswijze team Economie en Ruimte’. Ook kunt u mondeling uw zienswijze(n) indienen. Neemt u hiervoor contact op met Jan van Maanen, telefoonnummer 0317 681 642.

Naar boven