Ontwerpbestemmingsplan “Dorp 114, Benschop”

Logo Lopik

Ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders van Lopik maken bekend, dat in ontwerp ter inzage ligt het bestemmingsplan:

Dorp 114, Benschop

Inhoud

Het bestemmingsplan voorziet in de functiewijziging en herinrichting van het voormalige agrarisch bedrijfscomplex aan Dorp 114 in Benschop. Een aantal op het perceel aanwezige verouderde opstallen wordt gesaneerd, waardoor de doorzichten vanaf de openbare weg naar het achterliggende polderlandschap worden hersteld. Een voormalige veestal wordt herbestemd voor de vestiging van een metaalbewerkingsbedrijf in milieucategorie 2.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt van 18 mei 2016 t/m 5 juli 2016 voor eenieder ter inzage op werkdagen van 9.00 uur tot 12.00 uur bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling en Beheer, Raadhuisplein 1 te Lopik. Ook buiten deze openingstijden kan het bestemmingsplan worden ingezien. Hiervoor dient u een afspraak te maken.

Tevens is het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken raadpleegbaar op:

  • www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer: NL.IMRO.0331.01Dorp114-OB01

  • www.lopik.nl onder “Inwoners” en “Bestemmingsplannen”, vervolgens onder “Landelijk gebied / in procedure”.

Zienswijzen

 

Gedurende bovengenoemde termijn van 6 weken kan een ieder zienswijzen omtrent het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan: Burgemeester en wethouders van Lopik, Postbus 50, 3410 CB Lopik, onder vermelding van: “Zienswijzen ontwerpbestemmingsplan Dorp 114 Benschop”. Het is ook mogelijk om mondeling zienswijzen naar voren te brengen. Voor meer informatie over deze publicatie kunt u tijdens kantooruren van maandag tot en met donderdag contact opnemen met de heer R. Gerritsen, tel: (0348) 55 99 53.

 

Naar boven