OntwerpbestemmingsplanEmmen, bedrijvenpark Waanderveld

Logo Emmen

Burgemeester en wethouders van Emmen maken bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan “Emmen, bedrijvenpark Waanderveld” vervat in het GML-bestand “NL.IMRO.0114.2015001-B501”vanaf 22 januari 2016 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt.

Op afspraak kunt u het ontwerpbestemmingsplan inzien bij het Klant Contact Centrum, Raadhuisplein 1 te Emmen (op verzoek ook buitenkantooruren). Voor nadere informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de gemeente Emmen tel: 140591

Het ontwerpbestemmingsplan en onderliggende stukken zijn ook digitaal beschikbaar via www.emmen.nl/bestemmingsplannen of via www.ruimtelijkeplannen.nl

Het plan voorziet in actuele bestemmingsplanregeling voor het bedrijvenpark Waanderveld en het sportpark aldaar. Voor het te ontwikkelen gebied is geen ontwerp-exploitatieplan opgesteld.

Binnen de termijn van 6 weken kan een ieder schriftelijk, mondeling of digitaal zijn zienswijze(n) bij de gemeenteraad kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen aan de gemeenteraad van Emmen, postbus 30001, 7800 RA te Emmen, onder vermelding van zienswijze zaak 69196-2014.. Digitale zienswijzen kunnen worden ingediend via www.emmen.nl/zienswijze.

Emmen, 12 januari 2016

burgemeester en wethouders van Emmen,

Naar boven