Ontwerpwijzigingsplan ‘Zorgcluster Oerle’

Logo Veldhoven

Het College van Burgemeester en Wethouders maakt op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat van vrijdag 13 mei 2016 tot en met donderdag 23 juni 2016 het ontwerpwijzigingsplan ‘Zorgcluster Oerle’ met daarbij behorende stukken voor iedereen in het gemeentehuis ter inzage ligt. Het ontwerpwijzigingsplan voorziet in de realisering van een appartementengebouw met groepsverblijven aan de Brandrood.

U kunt tijdens de openingsuren terecht in het gemeentehuis, Meiveld 1 te Veldhoven. Daarnaast is het ontwerpwijzigingsplan te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en via de gemeentelijke website www.veldhoven.nl, trefwoord ‘Zorgcluster Oerle’.

Tijdens de inzagetermijn kunnen belanghebbenden naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Veldhoven, postbus 10101, 5500 GA Veldhoven. Een schriftelijk ingediende zienswijze moet zijn voorzien van een datum, naam, adres en handtekening. Zienswijzen kunnen niet per e-mail worden ingediend. In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpwijzigingsplan deze betrekking heeft.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de afdeling Regie en Ontwikkeling via telefoonnummer 14 040.

Hebt u vragen of opmerkingen over de inhoud van dit artikel, neemt u dan telefonisch contact op met de afdeling Regie en Ontwikkeling via telefoonnummer 14 040 of via email gemeente@veldhoven.nl.

Naar boven