Multilaterale Overeenkomst M291, Ministerie van Infrastructuur en Milieu

Op grond van randnummer 1.5.1 van Bijlage A van het ADR betreffende verpakkingsinstructie P502 voor UN nummer 1873

  • 1. In afwijking van de bepalingen van het ADR, Bijlage A, randnummer 4.1.4.1, verpakkingsinstructie P502, bijzonder verpakkingsvoorschrift PP28 en in overeenstemming met de tekst zoals goedgekeurd door de gezamenlijke vergadering van het RID, ADR en ADN in de herfst 2015 vergadering, wordt bijzonder verpakkingsvoorschrift PP28 in P502 van randnummer 4.1.4.1 als volgt gelezen:

    • PP28 Voor UN-nummer 1873, delen van verpakkingen, die in direct contact staan met perchloorzuur moeten zijn vervaardigd van glas of kunststof.

  • 2. Alle andere relevante bepalingen van het ADR worden in acht genomen.

  • 3. Deze overeenkomst is geldig tot en met 31 december 2016 en is van toepassing op het vervoer op het grondgebied van alle Overeenkomstsluitende Partijen van het ADR, die deze Multilaterale Overeenkomst hebben ondertekend. Indien deze overeenkomst wordt ingetrokken door een van de ondertekenaars, dan blijft deze tot de aangegeven datum van kracht voor het vervoer op het grondgebied van de Overeenkomstsluitende Partijen van het ADR die de overeenkomst* niet hebben ingetrokken.

* Deze overeenkomst is geïnitieerd en ondertekend door Nederland op 1 februari 2016. Informatie over alle Partijen die de overeenkomst ondertekend hebben, is te vinden op de UNECE-website (zie www.unece.org/trans/danger/multi/multi.htm)

Naar boven